NKÜ Yemek Memnuniyet Anketi

1- Kullandığınız yemekhaneyi seçiniz :
2- Değerlendirmeyi yaptığınız yıl :
3- Cinsiyetiniz :
4- Yemekleri kullanım sıklığınız nedir? :
5- Yemek yemeyi tercih ettiğiniz günleri işaretleyiniz :
Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe
Cuma
6- Lütfen tercih ettiğiniz günlerin nedenini açıklayınız :
7- Lütfen tercih etmediğiniz günlerin nedenini açıklayınız :
8- Yemekhanede yemediğiniz günler nerelerde ve ne yemeyi tercih ediyorsunuz :
ANA YEMEKLER

Ispanak(84 kcal), Taze Fasulye(325 kcal), Etli Bezelye(160 kcal), Karnabahar(116 kcal), Mantı(340 kcal), Kuru Köfte(480 kcal), Hamburger Köfte(430 kcal), Kadınbudu Köfte(1237 kcal), İzmir Köfte(498 kcal), Sebzeli Misket Köfte(420 kcal), Ekşili Köfte(305 kcal), Izgara Köfte(498 kcal), Tepsi Köfte(305 kcal),Hasanpaşa Köfte(510 kcal), Tas Kebabı(540 kcal), Patates Oturtma(600 kcal), Etli Patates(153 kcal), Etli Türlü(385 kcal), Kış Türlüsü(238 kcal), Bahçevan Kebabı(286 kcal), Orman Kebabı(430 kcal), Rosto Köfte Püreli(498 kcal), Sebzeli Dana Haşlama(200 kcal), Et Tandır(700 kcal), Püreli Fırın Biftek(540 kcal), Kavurma(750 kcal), Karnıyarık(270 kcal), Kabak Dolma (390 kcal), Biber Dolma(226 kcal), Karışık Kızartma(230 kcal), İslim Kebabı(600 kcal), Mevsim Türlüsü(238 kcal), Patlıcan Musakka(540 kcal), Dana Böftsrnagof(420 kcal), Kaşarlı Köfte ( kcal), Alinnazik Kebabı( kcal),Papaz Yahni( kcal),Semizotu Yemeği( kcal), Kapuska( kcal), Mantarlı Et Sote( kcal), Tavuk Tandır(550 kcal), Mantarlı Tavuk Sote(631 kcal), Piliç Izgara (498 kcal), Soslu Piliç Kavurma (450 kcal), Güveçte Tavuk Sote(550 kcal), Piliç Şiş(1048 kcal), Soya Soslu Tavuk(528 kcal), Piliç Roti(400 kcal), Fırın Baget(402 kcal), Köri Soslu Tavuk(450 kcal), Piliç Şinitsel(1048 kcal), Tavuk Haşlama(338 kcal), Tavuk Sote(600 kcal), Barbekü Soslu Tavuk(468 kcal), Kuru Fasulye(194 kcal), Etli Nohut(285 kcal), Yeşil Mercimek(390 kcal), Mezgit Balık(546 kcal)

 
 ÇORBALAR

Domates Çorba(110 kcal), Kremalı Mantar Çorba(107 kcal), Tarhana Çorba(120 kcal), Tutmaç Çorba(165 kcal), Toyga Çorba(102 kcal), Mercimek Çorba(155 kcal), Ezogelin Çorba(166 kcal), Süleymaniye Çorba(160 kcal), Tavuksuyu Çorba(210 kcal),Yayla Çorba(98 kcal), Domatesli Arpa Şehriye Çorba(95 kcal), Düğün Çorba(192 kcal), Tel Şehriye(95 kcal),Osmanlı Çorba(165 kcal), Saray Çorba(160 kcal)

 
 YARDIMCI YEMEKLER

Pirinç Pilavı(254 kcal), Bulgur Pilavı(244 kcal), Makarna(225 kcal), Peynirli Makarna(157 kcal), Kuskus(175 kcal), Erişte(175 kcal), Köylü Pilavı(262 kcal), İç Pilav(360 kcal), Domatesli Pilav(350 kcal), Nohutlu Pilav(339 kcal), Havuçlu Pilav(325 kcal), Peynirli Gül Böreği(365 kcal), Patatesli Gül Böreği(337 kcal),Tepsi Börek(340 kcal), Su Böreği(360 kcal), Kıymalı Musakka Böreği(360 kcal),Kol Böreği(365 kcal), Çin Böreği(405 kcal), Sigara Böreği(320 kcal), Talaş Böreği(405 kcal), Z.Yağlı Barbunya(255 kcal), Z.Yağlı Pırasa(185 kcal), Z.Yağlı Kuru Börülce(268 kcal)

 
 TATLILAR

Cevizli Baklava(490 kcal), Şöbiyet(500 kcal), Bülbül Yuvası(490 kcal), Cevizli Kadayıf(520 kcal), Kabak Tatlısı(139 kcal), Krem Karamel(250 kcal), Hayrabolu Tatlısı(345 kcal), Tiramisu(250 kcal), Revani(390 kcal), Kakaolu Puding(261 kcal), Sütlaç(140 kcal), Aşure(540 kcal), Vişne Komposto(210 kcal), Elma Komposto(210 kcal), Tahin Helvası(520 kcal), İrmik Helvası(485 kcal)

 
 MEYVELER

Elma(52 kcal), Muz(68 kcal), Çilek(69 kcal), Portakal(47 kcal), Mandalina(50 kcal), Karpuz(30 kcal), Kavun(36 kcal), Armut(58 kcal), Erik(46 kcal), Kiraz(32 kcal)

 

 
9- Yemekhanede en çok beğendiğiniz yemekleri sıralayınız :
10- Yemekhanede genellikle beğenmediğiniz yemekleri sıralayınız :
 1=Çok Kötü 2=Kötü 3=Orta 4=İyi 5=Çok İyi
1 2 3 4 5
11- Yemekhanelerin temizliği 
12- Tabak, çatal, kaşık temizliği 
13- Yemeklerin lezzeti 
14- Yemeklerin temizliği 
15- Yemeklerin sıcaklık derecesi 
16- Yemek çeşidi sayısı 
17- Yemeklerin porsiyon miktarı 
18- Menüleri dengeli beslenme açısından değerlendirdiğinizde düşünceniz nedir 
19- Menüde yer alan yemekler hakkındaki düşünceniz nedir? 
20- Yemek dağıtıcılarının davranışı 
21- Yemek dağıtıcılarının temizliği 
22- Yemek salonlarının genel temizliği 
23- Kart dolum görevlilerinin davranışları 
24- Yemek fiyatı hakkındaki düşünceniz :
25- Yemekhaneden şu ana kadar bildirdiğiniz herhangi bir şikayet oldu mu :
26- Evet ise lütfen şikayet konularını sıralayınız :
27- Yemekhane ile ilgili şikayetlerinizi hangi yolla bildirmeyi tercih edersiniz :
İlgili kişilerle görüşerek e-Posta ile Şikayet kutusu ile Dilekçe ile
28- Vejetaryen misiniz? :
29- Genel olarak menülerden memnun musunuz? :
30- Menülerden memnun değilseniz nedenleri nelerdir? :
31- Masa ve masa örtüleri temiz mi? :
32- Masa ve sandalye düzeninden memnun musunuz? :
33- Hayır ise sizce masa ve sandalye düzeni nasıl olmalıdır? :
34- Yemek dağıtımı yapan personelin sayısını yeterli buluyor musunuz? :
35- Yemekhanede aydınlatma ve havalandırmayı yeterli buluyor musunuz? :
36- Hayır ise aydınlatma ve havalandırma konusunda ne gibi düzenlemeler yapılabilir açıklayınız :
37- Yemeklerdeki yağ oranı uygun mu? :
38- Hayır ise sizce yağ oranı nasıl olmalıdır açıklayınız :
39- Varsa diğer görüş ve önerileriniz lütfen belirtiniz :




0 %
Anketi Kaydetmek için %80 cevaplamalısınız.

Namık Kemal Üniversitesi © 2011 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı